Peter en Susan Wetsteen
Peter en Susan Wetsteen Foto: Pepijn Dros

Dit artikel is geschreven door
Pepijn Dros

Pepijn Dros is redacteur van onder meer Texel dit Weekend en de Vakantiekrant.

Verfrissende kou en lekker racen

Advertorials

Twee ondernemers, Peter en Susan Wetsteen, vader en dochter, openen op één en dezelfde locatie twee voor Texel unieke bedrijven; Cryospace Texel en TX Racing. En iedereen is zaterdag 29 oktober van harte welkom op de open dag van de twee bedrijven. 

Susan ging open op het hoogtepunt van de coronapandemie en heeft nooit een officiële opening kunnen doen. “Nu mijn vader start met zijn virtual racing experience is dit hét moment om beide bedrijven officieel te openen met een gezellige open dag.” Bij een cryotherapiebehandeling word je maximaal drie minuten blootgesteld aan extreme kou, variërend van -120 tot -180 graden.” 

TX Racing

De opening van TX Racing stond al eerder dit jaar gepland. Peter, die zijn bedrijf combineert met zijn werk als beheerder van bungalowpark Vredelust in De Koog, vertelt: “Als formule 1-fan van het eerste uur liep ik al jaren rond met het idee om ooit ‘iets’ met mijn passie voor deze sport te doen. En nu is het dan zo ver.” De officiële opening van Cryospace Texel en TX Racing vindt plaats op zaterdag 29 oktober. Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens deze open dag tussen 13:00 -17:00 uur op Laagwaalderweg 39.