Woonbeurs Texel keert terug in Evenementenhal op De Krim

Na twee coronajaren gaat het eindelijk weer door. Op zondag 6 november houdt Texelse Media, in samenwerking met Texel Excursies, Woonbeurs Texel in de Evenementhal op De Krim.Zo’n veertig woongerelateerde bedrijven presenteren zich op deze beurs.

Het wordt een gevarieerde beurs waarbij voor iedereen wel wat te beleven valt. Eén van de thema’s op de beurs is 'duurzaam wonen', waarvoor een speciaal eilandje op de beursvloer aanwezig is. Ook is er een ‘langer zelfstandig thuiswonen-eiland’ met verschillende zorggerelateerde organisaties. Maar er zijn vanzelfsprekend ook verschillende stands op het gebied van woninginrichting, sanitair, woningonderhoud, tuinaanleg en –onderhoud, woongerelateerde financiële zaken en nog veel meer. "En natuurlijk is er vermaak: voor de kinderen is er een speciale kinderhoek en… ieder uur worden er prachtige prijzen verloot onder de bezoekers van de Woonbeurs tijdens ‘de leukste loterij van Texel’, waaronder een vier-seizoens Texeler dekbed, een tandemsprong en diverse etentjes. In totaal zijn er ruim tachtig prijzen te winnen", laat Henk Slikker weten. 


Woonbeurs Texel is een uitje voor het hele gezin. Voor de jeugd is er vermaak in de vorm van schminken en knutselen door het animatieteam van De Krim. Daarnaast is er een speciale Woonbeurslunch-aanbieding in het Krim-paviljoen, waarvan iedereen op vertoon van zijn entreebewijs gebruik kan maken.


Woonbeurs Texel wordt gehouden op zondag 6 november van 11:00 tot 17:00 uur. De toegangskaarten kosten in de voorverkoop €3,- inclusief lot voor de loterij. Ze zijn te bestellen via woonbeurstexel.com. Hier kunt u ook extra loten kopen voor de leukste loterij van Texel.