Richard van der Meulen die meedeed aan B&B Vol Liefde van RTL4.
Richard van der Meulen die meedeed aan B&B Vol Liefde van RTL4. Foto: RTL4

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Liefde gaat voorbij aan oud-Texelaar

Algemeen

Het is oud-Texelaar Richard van der Meulen niet gelukt een nieuwe liefde te vinden via het TV-programma B&B Vol Liefde dat de afgelopen weken bij RTL4 is uitgezonden.

In RTL Boulevard was dinsdagavond de uitkomst te zien en daarbij bleek dat het niet gekomen was tot een relatie tussen Richard en Simone met wie hij in het TV-programma een klik had. 

Richard - die vroeger in Oosterend woonde en tegenwoordig in Portugal - gaf aan bij haar toch niet te voelen wat hij graag wilde voelen. Hij liet weten dat hij vervolgens het initiatief had genomen en per telefoon een einde had gemaakt aan de relatie. Dat was volgens hem niet de ideale manier, maar Simone moest als gevolg van familie-omstandigheden terug naar Nederland.

Tijdens de terugblik kwam ook de vrouw van Richard - die een paar jaar geleden plotseling overleed - aan de orde waarbij Richard met veel waardering sprak over de goede relatie die hij met haar had gehad. “Misschien ben ik wel weer op zoek naar hetzelfde gevoel als ik toen had.”

De oud-kokkelvisser van de TX22 liet bij RTL Boulevard weten voorlopig samen met zijn hond op zijn B&B in Portugal te blijven.