Afbeelding
Foto: Hanneke Roeper

Wat ik zeggen wou

Waanzin

Al tijdens de Wampex/ Waanzin van 2021 plaatste onze groep een vraagteken achter “Laatste Waanzin?”, een teken om niet de moed te laten zakken. Na ontmoetingen en telefoongesprekken met mensen van de organisatie en deelnemers is gebleken dat wel degelijk enthousiasme in ruime mate aanwezig is om door te gaan.

De angel is het aantal deelnemende groepen, 30 tot 37 zijn er nodig voor een zinnig en goed draaiend verloop. Zodat het vele vrijwilligerswerk dat het neemt verantwoord is te maken. De privacyregels houden tegen dat namen en telefoonnummers van deelnemers ter beschikking komen. Nu zoek ik bijval via de Texelaar om verder te komen. Iets positiefs als de Waanzin/ Wampex verlangt royale inzet van organiseerders, vrijwilligers, bewoners en bedrijven. Met te kort deelnemers stopt het!! Met de bucketlist afstrepen na één keer meedoen, komen we er niet! Zijn er drempels waarom je niet mee kunt doen, maar je hebt wel zin? Ben je met z’n drieën of haal je vrijdag 7 uur ’s avonds niet?

Laat het weten!

Het ligt aan ons!


Cor Zijm

Naschrift: Mensen die Cor Zijm willen helpen of met hem willen meedenken kunnen hem bellen op 0222-319363. Mailen naar de redactie mag ook. Dit kan via redactie@texelsecourant.nl.