Dennis Vonk en Mels Daalder wonnen het dubbelspel.
Dennis Vonk en Mels Daalder wonnen het dubbelspel. Foto: Jesper Arkenbout

Tesseltoernooi beleeft topweek

De organisatie van het Tessel Toernooi van Deuce spreekt van een topweek, waarin ze te kampen hebben gehad met alle weervarianten.

"Van tropische temperaturen op dinsdag waardoor we genoodzaakt waren een siƫsta in te lassen tussen 12:00 en 17:00 uur. Donderdag de hele dag regen, maar ondanks dit natte weer is de hele dag gewoon gespeeld door de dappere deelnemers. Afsluitend was er een pittig windje op de finaledag. Dankzij alle sponsors, maar bovenal dankzij alle vrijwilligers en deelnemers is het weer een topweek geweest. Al deze mensen worden dan ook bedankt voor de hulp", vertelt Jesper Arkenbout.

Texelse winnaars: DD 17+ A :Sanne Brand met Janneke Vis; DE 17+ C: Paula de Laat; DD17+ D: Marissa Vlaming en Iris van der Vis; DD35+ A Paula de Laat en Bianca Regoor; HD 17+ E: Dennis Vonk en Mels Daalder; HE 17+ G: Wessel Kiltz; HD 17+ F: Daniel Groszpietsch en Rinus Wesselman; HD 35+ C: Shaju Devassy en Cees van Heerwaarde; GD 17+ C: Barry de Vries en Paula de Laat. Paul van den Tempel uit Groningen won de hoogste categorie bij de heren en Janneke Vis uit sint maartensvlotbrug won dit bij de dames.

Afbeelding