Fraaie figuren tijdens de acrowedstrijden in Oudeschild.
Fraaie figuren tijdens de acrowedstrijden in Oudeschild.

Gymvereniging Oudeschild houdt acrowedstrijden

Gymvereniging Oudeschild (GOS) hield donderdag de Acrowedstrijd. 


Acro is een teamsport op muziek waar met twee- en drietallen wordt gewerkt op een grote mat. Ook als groep kan je een oefening doen. De Acrogroep in Oudeschild heeft hard gewerkt onder begeleiding van de trainers Henk van den Heuvel en Anneke Hoogenbosch en presenteerden een fraaie groepsoefening. De wedstrijd bestond uit twee- en drietallen van dames, heren en gemengd. De deelnemers werden beoordeeld door vier juryleden op choreografie, techniek, vlakverdeling en elementenwaarden.

De uitslag van de wedstrijd: Tweetallen: 1. Peter en Jorik 34,2 punten; 2. Jura en Sanna 32,45 punten; 3. Alissa en Nikkie 32,3 punten. Drietallen: 1. Evy, Vanessa, Mathilda 35,5 punten; 2. Daisy, Jura, Fenne 33,7 punten; 3. Jackie, Djaya, Jorik 28,25 punten.

De gymvereniging heeft nu zomervakantie. Op donderdag 11 augustus begint het nieuwe seizoen van de Acrogym. Iedereen die wil, kan een keer vrijblijvend mee doen, ook als je niet uit Oudeschild komt ben je van harte welkom. De lestijd van Acrogym is op donderdag van 17:00-18:30 uur. Voor de recreatiegym is ook nog voldoende plek om mee te kunnen doen. De recreatielessen worden op dinsdagmiddag gegeven.
Voor meer informatie: www.gymverenigingoudeschild.com.