Jandino Asporaat kruipt opnieuw in de rol vanJudeska.
Jandino Asporaat kruipt opnieuw in de rol vanJudeska. Foto: Filmfoto

Twee nieuwe films in bioscoop

In Cinema Texel zijn komende week twee nieuwe films te zien: 'Bon Bini Holland 3' en 'De Allergrootste slijmfilm'. 'Elvis', 'Top Gun Maverick', 'Jurassic World Dominion', 'Lightyear' en 'De Minions' zijn geprolongeerd.

Bon Bini Holland 3: Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

De Allergrootste Slijmfilm: Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan.