De Krim richt zich ook op vitaliteitsarrangementen.
De Krim richt zich ook op vitaliteitsarrangementen. Foto: De Krim/Stefan Krofft

Vitaliteitsarrangementen De Krim

De Krim is gestart met speciale vitaliteitsarrangementen op Texel.  Samen met partners als Lijf & Visie en de Vitaliteitsfactory bieden ze arrangementen als 'Intermittent Fasting en Leefstijl' en 'Adem en Koude Training'.

"We zijn zeer geïnteresseerd in het grijze gebied tussen zorg en hospitality. We denken dat we als Krim organisatie met al onze kennis en faciliteiten, gecombineerd met alles wat ons mooie eiland te bieden heeft, een bijdrage kunnen leveren op vele terreinen waar op het moment grote knelpunten bestaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoge werkdruk in veel sectoren zoals bijvoorbeeld de zorg of de politie waar het ziekteverzuim vaak ook erg hoog is. Hoe mooi zou het zijn als je gericht programma’s kan ontwikkelen om deze mensen voordat ze uitvallen door stress of een burnout, een soort reboost programma te bieden op Texel."

De Krim-directeur is enthousiast: "We zijn inmiddels gestart met de lancering van nieuwe vitaliteitsarrangementen op Texel. De arrangementen zijn gericht op het verbeteren van uw vitaliteit. Vitale mensen staan energieker en veerkrachtiger in het leven en hebben zich fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel doorontwikkeld."