Goede doelen

In het jaarverslag van De Krim (te bekijken op www.krim.nl) is een overzicht opgenomen van de 29 maatschappelijke initiatieven, verenigingen, evenementen en organisaties die De Krim in 2021 op Texel heeft gesteund. 

Groothuis: "We hebben altijd de filosofie gehad om onze activiteiten op dit terrein een beetje onder de radar te houden. We denken dat het goed is om eens inzichtelijk te maken op welke schaal we Texel-breed bijdragen om ons eiland voor een ieder aantrekkelijk te houden. Dat past ook bij de cultuur en filosofie van De Krim."


Naast de maatschappelijke ondersteuning op Texel is De Krim in 2022 ook gestart met een nieuwe campagne: '100 vakanties voor het goede doel per jaar'. De Krim werkt sinds kort samen met 'Stichting Reis met je Hart'. De Stichting zet zich in voor de steeds groeiende groep mensen en gezinnen die zich vanwege financiƫle problemen geen vakantie kunnen veroorloven. "Samen met de TESO, Van der Linde Fietsen en Plus Supermarkt in De Cocksdorp bieden we hen een fantastische vakantie aan zodat ze de batterij weer kunnen opladen en ze bij thuiskomst de dagelijkse moeilijkheden weer even aan kunnen. De eerste gezinnen zijn inmiddels geweest en de reacties zijn hartverwarmend", besluit Iwan.