The dirty daddies in 2019.
The dirty daddies in 2019. Foto: Gerard Timmerman

WAVES keert terug

Paal17 is op 16, 17 en 18 juni opnieuw ‘the place to be' tijdens de tweede editie van WAVES Festival. "Music, sports & more: alles komt voorbij op dit unieke watersportfestival."        
        

Overdag strijden de zeilers, surfers en kiters op het water, zijn er workshops en clinics vanaf het strand en wanneer de zon langzaam ondergaat, verplaatst het feest zich naar de festivaltent. 

The Dirty Daddies

Nadat The Dirty Daddies tijdens de eerste editie van het WAVES Festival het publiek in vuur en vlam wisten te zetten, was het al snel duidelijk. De donderdagavond op Texel behoort toe aan deze zevenkoppige hitmachine, of zoals ze zichzelf graag omschrijven: “Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits middenin een tornado aan wonderschone showelementen.”

Van Velzen

Op vrijdagavond staat Van Velzen met zijn band op de bühne. "Dit multi-talent staat garant voor een spetterende liveshow. Op zaterdagavond vindt de huldiging van de Ronde om Texel plaats, wat natuurlijk al een groot feest an sich is. Om het nóg mooier te maken, komt op die avond de Qmusic Foute Party met band onder leiding van Jimmy van den Nieuwenhuizen.

WAVES Festival

Voor wie het vergeten is. WAVES is het driedaagse sport- en muziekfestival op Texel, bedacht door tweevoudig Olympisch Kampioen windsurfen en ereburger van Texel Dorian van Rijsselberghe. WAVES is livemuziek op het strand, afgewisseld met andere summervibes. WAVES bestaat uit music, more-activiteiten en sport en vindt plaats rondom de Ronde om Texel die op plaatsvindt op 18 juni.


WAVES is music met dit jaar The Dirty Daddies, VanVelzen en de Qmusic Foute Party plus band onder leiding van de Jimmy van den Nieuwenhuizen. WAVES biedt een breed scala aan strand- en watersporten: e-foilen, suppen, beachvolleybal en massages. "Het hart van WAVES is de topsport op het water, met als hoogtepunt de Ronde om Texel. Op zaterdag 18 juni vindt alweer de 43e editie van de Ronde om Texel plaats. Een prachtig internationaal zeilspektakel waarbij de catamaranzeilers, windsurfers en foilers rond het eiland gaan", laat de organisatie weten.

Afbeelding