Marleen Keijser en Ricardo de Graaf namen De 14 Sterren over. En ook De Worsteltent, die verpacht is aan Rob Vos en Marnix Koopmans.
Marleen Keijser en Ricardo de Graaf namen De 14 Sterren over. En ook De Worsteltent, die verpacht is aan Rob Vos en Marnix Koopmans. Foto: Gerard Timmerman

Ondernemers op “gouden stek”

Algemeen

Centraal, uitzicht op de weilanden en aan de rand van De Dennen ligt De 14 Sterren op een “gouden stek”. Toen Ricardo de Graaf en Marleen Keijser hoorden dat het hotel en restaurant De Worsteltent te koop kwamen, trokken ze de stoute schoenen aan.

Een logisch stap en ook een nieuw avontuur voor deze twee ondernemers met elk een eigen bedrijf. Marleen is eigenaar en oprichter van kinderopvang De Olmenhoeve, met vestigingen in De Cocksdorp, De Koog, Oudeschild en twee in Den Burg. Ricardo exploiteert kampeerterrein ‘t Woutershok, het familiebedrijf waar zijn opa in 1963 begon, dat zijn vader verder ontwikkelde en waar Ricardo alweer geruime tijd de scepter zwaait.

De Vrijheid

“De kampeermarkt heeft zich de laatste vijf tot tien jaar sterk ontwikkeld. Het gewone kamperen loopt terug, met name in voorjaar het herfst. Veel mensen willen wel kamperen, maar in een camper of in een luxe tent die ze kunnen huren.” Woutershok speelt daar op het nieuwe veld “De Vrijheid” op in met het..