Knap gelijkspel SV De Koog tegen Schagen

Op het kunstgrasveld in Schagen heeft SV De Koog knap een punt uit het vuur weten te slepen tegen Schagen United. Het werd zondag 1-1.

Gezien het grote gat in punten op de ranglijst voelde dit voor de mannen van trainer Bas Steegers als een overwinning. Schagen United was al min of meer afgehaakt om de titel in de 4e klasse A, maar is, samen met Flevo en Succes, redelijk ongenaakbaar dit seizoen voor de overige ploegen.

De Koog ging met een 1-0 achterstand de rust in. In de tweede helft werd een diepe bal door Ben Siebinga slim verlengd naar Dennis Heijmann. Zijn lobje over zijn directe tegenstander was functioneel. Het afmaken met opnieuw een lob door invaller Menno van Egmond was werkelijk van ongekende schoonheid.

Voor SV De Koog komt het linkerrijtje van de competitie in zicht. Plek 7 hopen de blauwhemden aanstaande zondag al te verruilen voor de 6de plek in de thuiswedstrijd tegen Sint Boys. De wedstrijd begint om 14 uur.