To de Maesschalck & Frans Bik pakken kampioenschap in Bethel met winst op de slotavond
To de Maesschalck & Frans Bik pakken kampioenschap in Bethel met winst op de slotavond Foto: Klaverjassen Bethel

Topserie op laatste

bowlingavond


In Bowling Hotel Den Helder zijn maandag de laatste ballen gegooid voor de zomerstop. Het was vooral Martien Roeper van Best Tessels die een topavond had, hij gooide de enen strike na de anderen. 

Iedere game gooide hij een Turkey (drie strikes achter elkaar). Hiermee behaalde hij de hoogste serie in vier games van 751 pinval in deze periode van de league. Martien heeft op dit moment ook het hoogste gemiddelde in 48 games en staat hij op 173 pinval per game.

In team Springkussensverhuur Texel gooide Dennis Hin de hoogste game van de avond met 213 pinval. Bij het team van Bouw en Timmerbedrijf Texel staat Marijn Beumkes boven aan met de hoogste game van 232 pinval. Team Kraanbedrijf Uitgeest heeft twee toppers in het team staan met de dames Ingrid Witte game 209 en een serie van 729 en Erna van der Star game 218 en een serie van 728 pinval. Deze dames gooiden ook de hoogste team serie van 1445 en team game van 410 pinval. In september wordt de league vervolgd met nog zeven speelavonden.


Uitslag: Springkussens op Texel – Bouw en Timmerbedrijf Texel 3-2, Kraanbedrijf Uitgeest – Best Tessels 0-5.

Stand: 1. Best Tessels 41 punten, Bouw en Timmerbedrijf Texel 35 punten, Kraanbedrijf Uitgeest 32,5 punten en Springkussens op Texel 31,5 punten.