René Jager
René Jager

Ledenvergadering TOP op 6 april in Evenementenhal Texel op De Krim

De fysieke Algemene Ledenvergadering van TOP? Herinnert u dat zich nog? Eindelijk is het weer zo ver en wel op woensdagavond 6 april om 20:00 uur in de Evenementenhal Texel op De Krim. 

Nog belangrijker dan de vergadering is het feit dat dit moment eindelijk een moment van weerzien is met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Deze avond wil je als ondernemer niet missen. Inloop vanaf 19:30 uur.

"De meeste zaken zijn al aan de leden gecommuniceerd middels de nieuwsbrief, de website en de Texelse Courant, dus daar kunnen we in sneltreinvaart doorheen. Verder hebben we sprekers als Ben Tap (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord), Bart Götte (UvA-hoofddocent Toekomststrategie en business strateeg) en Jacco Mokveld van De Bolder en initiatiefnemer van het HR Netwerk Texel", vertelt TOP-manager Michel Gregoire.

Hij kijkt vooral uit naar het samenzijn. "We stellen de nieuwe bestuursleden voor en nemen afscheid van de vertrokken bestuursleden. Daarna is het fijn om eindelijk weer bij te kunnen kletsen zonder allemaal coronabeperkingen. Ik hoop dat er veel leden komen. De vergadering is alleen fysiek en wordt niet ook digitaal aangeboden. Een extra motivatie om aanwezig te zijn."

Opgeven?

Dat mag, maar is niet nodig. Michel geeft een kijkje achter de schermen van de ledenvergadering: "De stelregel is aanmeldingen - afmeldingen = opkomst. Dit klopt bijna altijd. Natuurlijk is het fijn als mensen zich even opgeven. Dat kan via secretariaat@top-texel.nl."

Afbeelding