Vrije School Stella Maris.
Vrije School Stella Maris. Foto: Gerard Timmerman

Dreumesochtenden 't Sterrekind

Peuterspeelgroep 't Sterrekind begint weer met de zogenaamde Dreumesochtenden. 

"Door de coronamaatregelen konden we er even niet mee verder. Nu willen we toch deze ochtenden weer opstarten in ons gezellige lokaal nu nog in de Vrije School aan de Gasthuisstraat, maar vanaf eind april gaan wij verder met peutergroep ’t Sterrekind en BSO “De Sterrekijker” in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. We starten de dreumesgroep in kleine groepjes van hooguit vier ouders met hun kind", laat Meta Maas weten. 

De eerste bijeenkomsten zijn vrijdag 11 maart en vrijdag 25 maart van 9:00 tot 11:00 uur in de Vrije school Stella Maris aan de Gasthuisstraat. "Wij nodigen ouders met kinderen tussen de 1 en 3 jaar uit voor het volgende: wij verzorgen een leuke ochtend met gebarenspelletjes en liedjes in de kring voor de kinderen en hun ouder/verzorger. Na de kring kunnen de kinderen nog even spelen en op ontdekking gaan in de peuterklas. Zo kunnen we met elkaar een gezellige en leerzame ochtend beleven. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u informatie vragen aan de leidsters."

Graag van tevoren aanmelden. Voor aanmelden en vragen mailen naar info@sterrekijkertexel.nl of bellen met Meta Maas, tel 06-48887027.