Texel verliest met 6-3 van ZVV

De zaalvoetballers van Texel Futsal hebben zondag uit in Den Haag met 6-3 verloren van ZVV. Texel kende een goede eerste helft, stond in de rust met 3-2 achter en had goede hoop op een goede afloop. Dat pakte echter anders uit. De ploeg verzuimde te scoren, terwijl ZVV wel kansen verzilverde. Bij 4-3 ging Texel risicovoller spelen om alsnog doelpunten te maken, maar dat pakte verkeerd uit met 6-3 als eindstand. De Texelse doelpunten kwamen voor rekening van Pieter Jan Eelman (twee keer) en Rinus Wesselman. Texel staat door het verlies nu op een zesde plaats in de B-poule van de eredivisie zaalvoetbal en dat is een plek die leidt tot de nacompetitie. Dat betekent voor Texel dat de komende wedstrijd gewonnen moet worden om aansluiting te houden bij de bovenste vier in de B-poule. De volgende wedstrijd is zaterdag 19 maart om 18:30 uur in de TXL sporthal in Den Burg tegen Tijgers Roermond. Die club staat tweede in de B-poule van de eredivisie.