DI 1 MAA

19:30 In het observatorium van Volkssterrenwacht De Jager, naast de ingang van Ecomare, kunt u door een telescoop naar de sterren kijken. De sterrenkundigen leggen u graag uit wat u ziet. Bij bewolkt weer gaat het niet door Toegang € 2,-. Meer informatie en aanmelden op www.oriontexel.nl.

 

WOE 2 MAA 

7:00 De expositie 'Vischwijven' van Ericka Voortman (Hendrikje) zal nog te zien zijn tot en met 1 april. Daarna bouwt ze een nieuwe expositie in het Boetje van Klemat. Google maps: Boetje van Klemat

 

10:00 Elke woensdag kun je meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij het Cafeetje in Oosterend. De wandelingen zijn er voor iedereen en het is gratis.

 

10:00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Hof in De Koog. 

 

10:30 Inloopspreekuur Texels Welzijn Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. 

 

11:00 Openingsexpositie 2022. Een grote variëteit aan technieken zijn te zien: keramiek, video, film, pastels en (fijn)schilderkunst. Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is geopend van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

 

19:30 Familiebingo op Vakantiepark De Krim Op meerdere dinsdagen, zaterdagen en één woensdag in het voorseizoen organiseren wij een super gezellige familiebingo met mooie prijzen voor jong en oud. U kunt online reserveren.

DO 3 MAA

9:30 Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend. 

 

10:00 Elke donderdag kun je meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij de Windroos (Maartenshuis, Ruijslaan 81) en bij de achteringang (aan de Jonkerstraat) van de Gollards in Den Burg. 

 

10:00 Schapenboerderij Texel. Lammetjes knuffelen op Schapenboerderij Texel, Pontweg 77. Met 25 verschillende schapenrassen, boerderijdieren, demo schapen drijven en een leuke speeltuin. Meer info: www.schapenboerderijtexel.nl

 

19:30 Sterrenkijkavond bij Ecomare, zie dinsdag 1 maart. 


VR 4 MAA 

10:30 Koffie met een boekje! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er in de bibliotheek om 10.30 uur onder het genot van een kopje koffie een mooi verhaal voorgelezen aan volwassenen. Deelnemen is gratis. Aanmelden hoeft niet

 

11:00 Sneeuwklokjes Ellen Geerts (tekeningen), Gerrie Lulof (keramiek) en Maurice Christo van Meijel (monoprints en keramiek). Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is geopend van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

 

ZA 5 MAA  

10:00 Elke zaterdag kun je meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij stayokay in Den Burg. De wandelingen zijn er voor iedereen en het is gratis.

 

11:00 De Kunstboet open op de zaterdagen. Schilderweg 194 tussen Den Burg en Oudeschild van 11.00-16.00 uur. U vindt hier werk van 6 kunstenaars, schilderen, keramiek, wol, zijde, papier.