DI 22 FEB

19:30 In het observatorium van Volkssterrenwacht De Jager, naast de ingang van Ecomare, kunt u door een telescoop naar de sterren kijken. De sterrenkundigen leggen u graag uit wat u ziet. Bij bewolkt weer gaat het niet door Toegang € 2,-. Meer informatie en aanmelden op www.oriontexel.nl.

 

19:30 Familiebingo op Vakantiepark De Krim Op meerdere dinsdagen, zaterdagen en één woensdag in het voorseizoen organiseren wij een super gezellige familiebingo met mooie prijzen voor jong en oud. U kunt online reserveren.

 

WOE 23 FEB

10:00 Elke woensdag kan men meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij het Cafeetje in Oosterend. De wandelingen zijn er voor iedereen en het is gratis.

 

10:30 Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. Voor alle vragen over welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

 

11:00 Expo Winterzout van Kunstenaarsvereniging Zout is open van 19 februari t/m 5 maart op za., zo., di., wo., do. van 11.00-16.00, Paelwerck 9, DenBurg, bij de kinderboerderij.

 

11:00 Sneeuwklokjes Ellen Geerts (tekeningen), Gerrie Lulof (keramiek) en Maurice Christo van Meijel (monoprints en keramiek). Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is geopend van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

 

15:00 Voorlezen XL in de bieb Voor peuters en kleuters. Eerst wordt er voorgelezen, daarna gezellig samen knutselen. Toegang gratis. Aanmelden is niet nodig

 

DO 24 FEB 

10:00 Elke donderdag kan men meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij de Windroos (Maartenshuis, Ruijslaan 81) en bij de achteringang (aan de Jonkerstraat) van de Gollards in Den Burg.
 

19:30 Pubquiz bij De Krim Texel! Combinatie van gezelligheid en kennis delen is een onvergetelijke ervaring, met deze reden hebben wij de Pubquiz ontwikkeld. Test je kennis en vorm samen met je vrienden of familie een team!

 

VR 25 FEB 

10:00 Shoppen in de museumwinkel van Kaap Skil. Loop vrijblijvend binnen in de winkel van Museum Kaap Skil en snuffel gezellig rond tussen alle maritieme spulletjes, boeken en souvenirs. De museumwinkel is ook zonder museumbezoek toegankelijk.

 

ZA 26 FEB 

10:00 Elke zaterdag kan men meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij stayokay in Den Burg. 

 

11:00 Schuur- en Rommelmarkt Oosterend. Interessante tweedehands spullen: speelgoed, keukengerei, boeken, kleding en nog veel meer. Het geld van de markt gaat naar goede doelen in Oosterend. Kom strunen en laat deze kans je niet ontgaan!

 

13:30 Kelderverkoop met nieuwe en oude spullen! Op zaterdag 19 en 26 februari is de Parel, Oesterstraat 11 in Oosterend geopend van 13.30-16.00 uur. De opbrengst is voor de Maartenskerk. Welkom!