SV De Koog komt net tekort

Na de lange coronastop is SV De Koog er niet in geslaagd punten te pakken. In ‘t Zand werd met 3-0 verloren van Geel-Zwart’30. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld, er werden weinig echt uitgespeelde kansen gecreëerd door beide ploegen. Na een 0-0 ruststand leek de wedstrijd voort te kabbelen richting het einde. Rond de 70ste minuut viel uit het niets de 1-0. De warrig fluitende scheidsrechter kende een vrije trap toe aan de geelzwarten op 35 meter van het Koger doel. Uit de kluts wist een voorhoedespeler de bal goed mee te nemen en de bal snoeihard binnen te schieten. Keeper Witte hoorde de bal alleen maar. Door de zoektocht naar de gelijkmaker werden de ruimtes bij De Koog achterin groter en wist Geel Zwart in de laatste 5 minuten nog 2 maal te scoren.

Al met al een geflatteerde uitslag, maar desalniettemin 0 punten voor de mannen van coach Bas Steegers.