In de Valentijnfilm 'Ik wist het' staat Mia voor een moeilijke keuze op liefdesgebied.
In de Valentijnfilm 'Ik wist het' staat Mia voor een moeilijke keuze op liefdesgebied. Foto: Wessel de Groot

Valentijnspecial in Cinema Texel

In Cinema Texel is op 14 februari de film  'Ik wist het' als speciale 'Valentijnspecial' te zien. Liefhebbers moeten wel snel reserveren; er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar.


'Ik wist het' is een magische en romantische speelfilm, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar - letterlijk - de man van haar dromen ontmoet.

Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…


In 'Clifford de Grote Rode Hond' ontmoet de tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York.

Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.