Overzichten diensten

in Texelse kerken


Een overzicht van de diensten die komende zondag 13 februari in de Texelse kerken worden gehouden.

De Protestantse Kerk Texel kent drie diensten. De dienst in de Burghtkerk in Den Burg begint om 9:30 uur en wordt geleid door dominee Wikke Huizing. In Den Hoorn begint de dienst om 10:00 uur met dominee Anne Kooi. Om 10:00 uur is er in De Cocksdorp een Waddendienst met de heer H.J. Boon. Voor de kerk in Den Hoorn geldt een maximum van 45 personen. De diensten zijn ook te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.


De Rooms-katholieke kerk houdt zondag om om 10:00 uur een Woord- en Communieviering in Den Burg. Tijdens de diensten wordt de 1,5 meter afstand gehanteerd en worden er mondkapjes gedragen. De diensten zijn thuis te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. De RK-kerken op het eiland zijn dagelijks geopend, zodat mensen kunnen binnenlopen voor stil gebed of om een kaarsje op te steken.


De Baptistengemeente houdt komende zondag om 10:00 uur een dienst in het kerkgebouw aan de Julianastraat in Den Burg. Voorganger is Bryan Haboldt. Als gevolg van de versoepelingen zijn de diensten weer met bezoekers. Aanmelden is niet meer nodig. Mensen die de dienst thuis willen volgen, kunnen terecht op de livestream van YouTube Baptisten Texel. Bij de Doopsgezinde gemeente verzorgt dominee Hans Marseille zondag om 10:00 uur de dienst in De Vermaning in Den Burg. 


De Gereformeerde Gemeente in Oosterend kent zondag om 10:00 en 16:00 uur leesdiensten. Jan en Paula Brouwer hebben zondag om 10:00 uur een huissamenkomst in de Bovenzaal aan de Keesomlaan 4a in Den Burg. Woensdag 16 februari is daar om 19:30 uur Bijbelstudie. Aanmelden kan via 320114. De Jehovah's Getuigen op Texel houden de vergaderingen digitaal.