Overzichten diensten

in Texelse kerken


Een overzicht van de diensten die komende zondag 30 januari in de Texelse kerken worden gehouden.

De Protestantse Kerk Texel kent zondag drie diensten. De dienst in de Burghtkerk in Den Burg begint om 9:30 uur en wordt geleid door dominee Han Wilmink uit Wezep. In Den Hoorn begint de dienst om 10:00 uur met dominee Anne Kooi en om 10:00 uur is er in Oosterend een Waddendienst met de heer H.J. Boon. Voor de kerk in Den Hoorn geldt nog een maximum van 45 personen. De diensten zijn ook te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.


De Rooms-katholieke kerk houdt zondag om 10:00 uur een Eucharistieviering in de Johannes de Doper kerk in Den Burg. De 1,5 meter afstand wordt tijdens de dienst gehanteerd en er worden mondkapjes gedragen. De dienst is thuis te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. De RK-kerken op het eiland zijn dagelijks geopend, zodat mensen kunnen binnenlopen voor stil gebed of om een kaarsje op te steken.


De Baptistengemeente houdt komende zondag om 10:00 uur een dienst in het kerkgebouw aan de Julianastraat in Den Burg. Voorganger is David Lodder. Als gevolg van de versoepelingen kunnen de diensten weer met bezoekers plaatsvinden. Aanmelden is niet nodig. Mensen die de dienst thuis willen volgen, kunnen terecht op de livestream van YouTube Baptisten Texel. Bij de Doopsgezinde gemeente verzorgt zr. Leontien Niemantsverdriet zondag om 10:00 uur de dienst in De Vermaning in Den Burg. 


De Gereformeerde Gemeente in Oosterend kent zondag om 10:00 en 16:00 uur leesdiensten. Jan en Paula Brouwer hebben zondag om 10:00 uur een huissamenkomst in de Bovenzaal aan de Keesomlaan 4a in Den Burg. Woensdag 2 februari is daar om 19:30 uur Bijbelstudie. Aanmelden kan via 320114. De Jehovah's Getuigen op Texel houden de vergaderingen digitaal.