Kerkdiensten Texel


Een overzicht van de diensten die komende zondag 16 januari in de Texelse kerken worden gehouden.

De dienst van de Protestantse Kerk Texel is zondag in de Burghtkerk in Den Burg en begint om 9:30 uur. De dienst wordt geleid door dominee Wikke Huizing. De dienst in Den Hoorn begint om 10:00 uur met mevrouw M. Bossenbroek uit Nunspeet. In De Cocksdorp is om 10:00 uur een Waddendienst met mevrouw C. Vlaming van Marken. Alle diensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

De Rooms-katholieke kerk houdt komende zondag om 10:00 uur een Eucharistieviering in de Johannes de Doper kerk in Den Burg. De 1,5 meter afstand wordt tijdens de diensten gehanteerd en er worden mondkapjes gedragen. De dienst is thuis te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. De RK-kerken op het eiland zijn dagelijks geopend, zodat mensen kunnen binnenlopen voor stil gebed of om een kaarsje op te steken.

De Baptistengemeente houdt komende zondag om 10:00 uur een dienst in het kerkgebouw aan de Julianastraat in Den Burg. Voorganger is David Lodder. Mensen die de dienst thuis willen volgen, kunnen terecht op de livestream van YouTube Baptisten Texel. Dominee Hans Marseille verzorgt voor de Doopsgezinde gemeente om 10:00 uur de dienst in De Vermaning in Den Burg. 

De Gereformeerde Gemeente in Oosterend kent zondag om 10:00 en 16:00 uur leesdiensten. Jan en Paula Brouwer hebben zondag om 10:00 uur een huissamenkomst in de Bovenzaal aan de Keesomlaan 4a in Den Burg. Woensdag 19 januari is daar om 19:30 uur Bijbelstudie. Aanmelden kan via 320114. De Jehova's Getuigen op Texel houden - voor zover bekend - de vergaderingen digitaal.