Spider-Man from Columbia Pictures' SPIDER-MAN: NO WAY HOME.
Spider-Man from Columbia Pictures' SPIDER-MAN: NO WAY HOME. Foto: Courtesy of Sony Pictures

Nu en binnenkort te zien in Cinema Texel

Spider-Man- No Way Home
We started getting visitors… from every universe. Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Met o.a. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

The Matrix Resurrections - vanaf 23 december
The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déjà vu.

Sing 2 
Buster (Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden  proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd (Bobby Cannavale). In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter spontaan met een buitensporig idee waar Buster mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Terwijl Gunter Buster helpt om een buitengewoon, theatraal meesterwerk te bedenken, en de druk en bedreigingen van meneer Crystal toenemen, wordt Rosita’s hoofdrol van haar afgenomen en gegeven aan de verwende dochter van meneer Crystal, (Halsey). Om de show en zijn leven te redden begint Buster aan een zoektocht om Clay te vinden en hem over te halen terug te keren op het podium. Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.

The King's Man - vanaf 5 januari 2022
Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King's Man. The King's Man is de prequel op de twee eerder uitgebrachte Kingsman films en is vanaf 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Casa Coco - vanaf 13 januari 2022
De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?  

Hopper en de Hamster der Duisternis - vanaf 9 februari 2022
Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Death On The Nile - vanaf 9 februari 2022
Hercule Poirot's Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

 



 

Afbeelding
Afbeelding