Rieu 080205 0228
Rieu 080205 0228 Foto: Govert de Roos

Cinema Texel heeft de nieuwste films!

De sfeervolle Texelse bioscoop in Den Burg vertoont de gehele zomer in twee zalen de nieuwste films voor jong en oud.

André Rieu – Together Again
De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen, samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om jou te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel. André Rieu nodigt je uit weer samen te komen met je vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert. ‘Together Again’ – Vier het mee, deze film draait echt uitsluitend op 28 en 29 augustus!

De Luizenmoeder
Hallo allemaal…Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? De kinderen komen in opstand en er duikt onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische en herkenbare situaties op en rondom het schoolplein.

Jungle Cruise
Disney's Jungle Cruise is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Op deze spannende zoektocht stuit het duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten en terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico’s voor Lily en Frank nog groter, want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Suicide Squad
Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X. Ook dit keer is het weer alles of niets voor een bonte verzameling slechteriken, bestaande uit Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en natuurlijk de geliefde psychopaat Harley Quinn.

Ainbo
is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama.

Stormwind
Een hevige zomerstorm drijft een rondreizend paardencircus naar Kaltenbach. Ari, die zich inmiddels goed op de manege heeft gevestigd, wordt op magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden en wil met de hulp van circusjongen Carlo en Stormwind een oud showpaard helpen. Maar wanneer de fanatieke showregisseur Yiri hun roekeloze plan ontdekt, komt Stormwind in gevaar....

Spirit Ongetemd
Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

De Boss Baby – familiezaken
In het vervolg op de succesvolle familiefilm zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

The Ice Road
Nadat in het afgelegen noorden van Canada een diamantmijn instort, is het aan Ice Road Trucker Mike (Liam Neeson) om een ogenschijnlijk onmogelijke reddingsmissie te begeleiden. Om de wanhopige mijnwerkers te redden moet het team een bevroren meer trotseren. Helaas is de dooi niet het enige grote gevaar dat intreedt…

Paw Patrol The Movie
Paw Patrol Movie is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Kijk voor alle draaidagen en aanvangstijden op de achterpagina van deze krant of op www.cinematexel.nl.

Afbeelding
Afbeelding