Afbeelding
Foto:

De Voordeelmarkt in Den Burg

De Voordeelmarkt in Den Burg

"Meer klus voor uw geld", is de slogan van De Voordeelmarkt die deze week opende in de Weverstraat in Den Burg. Het assortiment omvat verf, behang, laminaat, ijzerwaren, gereedschappen en andere artikelen voor het klussen. 

De Voordeelmarkt in Den Burg is de zestiende vestiging van deze snelgroeiende winkelketen in Nederland. Het streven is om binnen vijf jaar honderd winkels te openen. "Onze artikelen zijn tot zeventig procent voordeliger ten opzichte van anderen. Maar wel altijd spullen van goede kwaliteit", vertelt operationeel directeur Irma ter Hoek. Zo zijn de verfproducten van De Voordeelmarkt van gerenommeerde merken als Histor, Flexa, Sikkens en Fitex. 

"We zijn niet alleen goedkoop en leveren kwaliteit, we hebben ook de kennis in huis. Onze medewerkers, van de verkoper tot de specialist in verf en behang, worden intern getraind om goede adviezen te geven. Over de spullen, over de kleur en allerlei andere zaken. Als mensen bijvoorbeeld vertellen dat ze een probleem hebben met de ondergrond, dan denken onze mensen mee. Zo komen we met het juiste product tot een goede oplossing."

Ben je op Texel op vakantie en heb je geen zin om met spullen te slepen? Geen enkel probleem, want bestellingen bij De Voordeelmarkt worden in overleg bij je thuisbezorgd. Meer informatie vind je op www.devoordeelmarkt.com.