Wat ik zeggen wou

Postzegels

Als u brieven ontvangt en u gooit de envelop weg, wilt u dan voor mij de postzegel(s) bewaren. Ik spaar ze voor de Vereniging voor Taaislijmziekte. Alle soorten postzegels uit alle landen zijn welkom.


Men denkt dat er niet zoveel postzegels meer zijn, maar dat is niet zo. In de eerste maanden van dit jaar kreeg ik elke week wel een aantal enveloppen met gebruikte postzegels. Dat is inmiddels flink minder geworden. Door middel van dit ingezonden stukje hoop ik dat u ze toch nog weer voor mij wilt bewaren. 


Al zijn het er maar tien of twintig, al die kleine hoeveelheden worden er toch weer een boel. Verleden jaar hadden we hier op Texel 51 kilo. Op dit moment staat het aantal kilo’s op 42. Dat zijn dus postzegels die al afgeweekt zijn maar ook postzegels die zo van de envelop afgescheurd zijn.


We zouden het fijn vinden als u ons wilt helpen. Het is een kleine moeite en het kost u niets en u steunt er een goed doel mee. Ik kom ze graag bij u ophalen, maar u mag ze ook bij mij in de brievenbus gooien. Alvast hartelijk dank. 


Joop Kramer, 

Jan Reijstraat 4, 1791 

GZ Den Burg, 

tel. 312464 / 06-31086683.