Lauri Brons en Elisabethe Waverijn.
Lauri Brons en Elisabethe Waverijn.

Online Sing-a-long Den Hoorn

Nu het kerstconcert van zangeres Lauri Brons en pianiste Elisabeth Waverijn vrijdag 24 december om 15.00 uur niet live kan, is het optreden online rechtstreeks te zien en te beluisteren.


Het concert in het Hoornderkerkje wordt opgenomen en is thuis live te bekijken. Het wordt een verrassend concert met enkele gastoptredens en meerstemmige samenzang. Gelukkig kan er vanuit de Hoornderkerk een live-stream opgezet worden en kunnen mensen vanuit de woonkamer ook lekker meezingen met bekende kerstwijsjes als ‘I’m dreaming of a white christmas’ en ’Stille Nacht’.

Het concert zou in eerste instantie met publiek zijn maar vanwege de laatste coronamaatregelen is dit helaas niet meer mogelijk. Mensen die een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug. U kunt een vrijwillige bijdrage geven voor de live-stream.

Beluisteren kan via www.kerkdienstgemist.nl, toets in het vakje ‘zoek kerk' de plaats 'Den Hoorn' in en het concert komt in beeld. Op de Facebookpagina Elisabethlaurimusic is tevens de link te vinden voor het concert of kijk op www.elisabethlaurimusic.nl voor de link naar het concert.