Kerstwedstrijd

Texelse Media


De uitgeverij Texelse Media organiseert in de decembermaand altijd kerstwedstrijden, waarmee een groot aantal mooie prijzen is te winnen.

Kerstverhalenwedstrijd

In de kerstverhalenwedstrijd kunnen volwassenen een origineel kerstverhaal insturen (maximaal 1000 woorden), maar ook kinderen mogen hun fantasie erop loslaten (maximaal 700 woorden). De beste verhalen worden tijdens de kerstdagen gepubliceerd op www.texel-plaza.nl én in de kersteditie van Texel dit Weekend. Stuur je verhaal in voor 20 december insturen via redactie@texelsemedia.nl. De hoofdprijzen voor de volwassenen zijn een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn en een diner voor twee personen bij Brasserie Quinty’s in De Koog. Ook voor de kinderen hebben we leuke prijzen liggen.

Kleurwedstrijd

Voor de kinderen is er ook een kleurwedstrijd. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij Texelse Media, Blokker/Intertoys, Albert Heijn, Jumbo, Plus De Cocksdorp en Spar Den Hoorn en op diverse basisscholen. Er zijn prijzen in twee categorieën: tot en met 6 jaar en vanaf 7 jaar. De kleurplaten kun je voor 20 december inleveren bij het kantoor van Texelse Media (Binnenburg 11, Den Burg) of bij Blokker.

De prijsuitreikingen vinden plaats op dinsdag 21 december.

De kerstpuzzel en de nieuwjaarspuzzel verschijnen respectievelijk op 23 en 30 december in de Texel dit Weekend. Ook daarmee kunnen mooie prijzen worden gewonnen, bijvoorbeeld een vijfgangendiner voor zes personen bij ’t Pakhuus, een diner voor twee personen bij Opduin en een rondvlucht van 40 minuten bij Tessel Air.

Houd Texel dit Weekend dus goed in de gaten, dezer dagen.