Nadine Mögling en Jef Schuur.
Nadine Mögling en Jef Schuur. Foto: Bij Jef

Passion Trophy voor Bij Jef

Hotel-restaurant Bij Jef in Den Hoorn van Jef Schuur en Nadine Mögling heeft de Hennessy Passion Trophy van Relais&Châteaux gewonnen. 

Dat is een toonaangevende internationale prijs die sinds 2004 jaarlijks wordt uitgereikt aan een lid van Relais&Châteaux. Dat is een internationale vereniging van 580 monumentale hotels en restaurants in 65 landen, die worden beheerd door eigenaren die een passie delen voor hun bedrijf en een verlangen naar authenticiteit in hun relaties met hun klanten hebben. Bij Jef is sinds 2018 lid van deze vereniging. De Passion Trophy is een bekroning voor leden die weten hoe ze het verblijf van hun gasten echt uniek kunnen maken in een harmonieuze omgeving met een perfecte service en een opmerkelijke stijl. De Passion Trophy werd in november uitgereikt tijdens een digitale conferentie van Relais&Châteaux die live vanuit Parijs werd uitgezonden en waar meer dan duizend chef-koks, maîtres de Maïté, eigenaars en afdelingshoofden van restaurants/hotels in 65 landen aan deelnamen. 

Nadine Mögling liet weten zeer trots te zijn op de toekenning van de bijzondere prijs en deelde de eer met de medewerkers van Bij Jef. ‘‘Het is geweldig dat de passie die wij hebben, wordt gewaardeerd en gezien binnen deze prachtige organisatie met wereldwijd zoveel mooie huizen. Wij zijn ontzettend trots om de Passion Trophy 2022 in ontvangst te nemen. Onze grote dank gaat uit naar onze brigade want het is een echte teamprestatie.”