Je komt helemaal in de kerstsfeer op zaterdag 27 november tijdens 'Chrismas met André'.
Je komt helemaal in de kerstsfeer op zaterdag 27 november tijdens 'Chrismas met André'. Foto: Marcel van Hoorn

André Rieu in Cinema Texel

André Rieu: Christmas with André
Proef zaterdag 27 november de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een fantastische uitvoering van ‘Walking in the Air’ en nog veel meer! ‘Christmas with André’ staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin.

Daarnaast de komende week een aantal films die zijn geprolongeerd: In Encanto van Walt Disney Animation Studios ontdekt Mirabel - het enige gewone lid van haar buitengewone familie - dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden. 


In 'Alles op tafel' komen zeven goede vrienden samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?