McKenna Grace is vanaf  woensdag 17 november te zien in Ghostbusters - Afterlife.
McKenna Grace is vanaf woensdag 17 november te zien in Ghostbusters - Afterlife. Foto: Cinema Texel

Spokenjagers in Cinema Texel

In Cinema Texel is er een speciale voorpremière op woensdag 17 november van de film Ghostbusters - Afterlife. De film is een nieuw hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. Een alleenstaande moeder en haar twee kinderen arriveren in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke Ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Met o.a. Carrie Coon, Finn Wolfhard en McKenna Grace.


In de Nederlandse komische dramafilm 'Alles op tafel' komen zeven goede vrienden samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alle berichten die deze avond binnenkomen moeten met de groep worden gedeeld. Op deze manier leren de vrienden elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?


Ook voor de jonge filmliefhebbers is er nog genoeg te genieten. Zowel de Addams Family 2 als de animatiefilm 'Ron's Gone Wrong' als de twee nieuwste Sinterklaasfilms (De Club van Sinterklaas en de Grote Sinterklaasfilm) zijn op woensdag en in het weekend te zien.