Monsterscores voor Eva van der Linde


Eva van der Linde heeft afgelopen weekend weer knappe prestaties neergezet met drie verschillende paarden, tijdens de dressuurwedstrijd op manege Akenburg. Ze trapte af in de klasse Z2 met het paard Kristal Lady Texel en behaalde twee eerste prijzen en twee dikke winstpunten (220 en 216). 

Beau Kroonder werd tweemaal tweede met Jazzboy en behaalde eveneens twee winstpunten (219,5 en 210). Marilyn Brouwer reed twee nette proeven in de klasse ZZ-licht en behaalde twee winstpunten (222 en 213) en twee eerste prijzen. Hannita de Wit behaalde een winstpunt (207) in de klasse Z1 met Ichada RB.

In de klasse L2 deed Eva er nog een schepje bovenop. Met twee jonge paarden wist ze hier monsterscores neer te zetten. De hengst Montecarlo Texel reed ze naar twee eerste plaatsen en behaalde maar liefst zes winstpunten (232,5 en 233). Mid Knight Texel behaalde eveneens zes winstpunten (218 en 226) en werd tweemaal tweede. Derde werd in de eerste proef Silve Schoorl met Lovely Lemon en behaalde vier winstpunten (199,5 en 197). Leonie van Schaik werd met Cypria Consensus derde in de andere proef en behaalde drie winstpunten (194 en 201,5). Marleen Bergamin debuteerde met haar nieuwe paard Ietske in de klasse L1 en behaalde maar liefst vier winstpunten (197,5 en 195,5). Hiske Nieuweboer reed met Unforgettable ook twee nette proeven in de klasse L1 en behaalde drie winstpunten (196,5 en 188). Suzan Pijper behaalde met Quaprice eveneens drie winstpunten (190,5 en 198,5) in haar L2-debuut. Twee winstpunten waren er voor Alicia Saal (L2), Sabine van der Wal (L2) en Sharon Coevert (L1). In de klasse B wisselden Lianne Wetenkamp met Limonchello en Julia Esselman met de jonge merrie Nice Corofina Texel de eerste prijzen af. Ze behaalden beide twee mooie winstpunten. Bij de M1/M2-pony’s was Rosanne van der Slikke (M1) tweemaal oppermachtig met mr. Handsome. Zij behaalde twee mooie winstpunten. Ook Nynke Schaap reed in deze klasse naar twee winstpunten toe met haar pony Schermeer’s Hof Duchess. Romina Winnubst (M2) behaalde een winstpunt met Pink Lady. Cato Kaan werd met haar pony Red Abby tweemaal eerste in de klasse B en behaalde twee winstpunten. Nynke Moormann behaalde met Levitus een winstpunt in de klasse L1. Anja Foerschner reed met Harry in de klasse M1 twee constante proeven en werd daarmee twee keer eerste en zij kon twee winstpunten laten bijschrijven.