Afbeelding
Foto: PKN

Levenskunst en

verhalenmiddag

Jessica Heetebrij, pastoraal werker van de Protestantse Gemeente Den Burg en Oosterend, is organisator van een tweetal evenementen die in de komende periode gaan plaatsvinden. 

In de Schakel in Den Burg, wordt donderdagmiddag 28 oktober van 14:00 tot 16:00 uur een middag over Levenskunst gehouden. Jessica Heetebrij begeleidt deze bijeenkomst. "Levenskunst is een kunst om van je leven iets moois te maken.  Er wordt gebruik gemaakt van een werkvorm om met elkaar in gesprek te gaan over Levenskunst aan de hand van een tekst. Wil je hieraan mee doen, geef je dan op voor 27 oktober via jessicaheetebrij@zonnet.nl", schrijft ze.

Verhalenmiddag

Woensdagmiddag 27 oktober van 14:00 tot 16:00 uur houdt Jessica Heetebrij een Verhalenmiddag in De Parel in Oosterend. Voor deze verhalenmiddag mag iedere deelnemer een eigen verhaal meenemen, dat voor hem of haar een troostend verhaal is. Jessica houdt een korte inleiding over het vertellen van een verhaal en hoe dat het beste tot zijn recht komt. Na deze inleiding wordt de deelnemers gevraagd om zijn of haar verhaal ten gehore te brengen. Opgave voor 27 oktober via jessicaheetebrij@zonnet.nl