Afbeelding
Foto:

Verlies Texel Futsal

tegen FC Eindhoven


De zaalvoetballers van Texel Futsal hebben vrijdagavond met 7-2 verloren van FC Eindhoven in de eredivisie van het zaalvoetbal.

Texel begon gemankeerd aan de wedstrijd, omdat het na een reis van vijf uur van Texel naar Eindhoven meteen aan de bak moest. De Texelaars waren zelfs al iets te laat waardoor de wedstrijd later begon dan gepland.

Het eerste kwartier wist Texel nog de nul te houden tegen de gedeeld koploper in de eredivisie, maar daarna viel de eerste treffer van Eindhoven en liep Texel achter de feiten aan. Bij rust stond het al 3-0 voor de Eindhovenaren.

In de tweede helft kwam weinig verandering in het spelbeeld en liep het sterkere Eindhoven uit tot 6-0. De ploeg ging daarna iets anders spelen en meer experimenteren wat Lesley Koning de gelegenheid bood om twee keer namens Texel Futsal te scoren en in ieder geval de Texelse eer te redden.


De zaalvoetballers staan nu op de elfde plaats op de ranglijst met zes punten uit zes gespeelde wedstrijden. Komend weekend hebben de zaalvoetballers rust en daarna treden ze aan tegen ZVV Den Haag dat achtste staat op de ranglijst.