In de jaren dat dierverzorger Henk Brugge werkzaam was bij Ecomare reed hij in de oude landrover om o.a. zeehonden van het strand te halen. 
    Afgelopen vrijdag trouwde zijn dochter Vibeke met Gerard Aalberts in Loosdrecht en om haar vader, die in 2014 overleed, er toch een beetje bij te betrekken kwamen ze voor de ceremonie aanrijden in de opgeknapte landrover. Dit tot grote verrassing van haar moeder, broer en zus. 
    Vibeke was op Facebook via 'Texels Museum LaRo' op het idee gekomen en dankzij de medewerking van de eigenaar Ronald Klein Tank werd het gerealiseerd.
 
    Foto: Marleen de Graaff/memoriesbymarleen
In de jaren dat dierverzorger Henk Brugge werkzaam was bij Ecomare reed hij in de oude landrover om o.a. zeehonden van het strand te halen. Afgelopen vrijdag trouwde zijn dochter Vibeke met Gerard Aalberts in Loosdrecht en om haar vader, die in 2014 overleed, er toch een beetje bij te betrekken kwamen ze voor de ceremonie aanrijden in de opgeknapte landrover. Dit tot grote verrassing van haar moeder, broer en zus. Vibeke was op Facebook via 'Texels Museum LaRo' op het idee gekomen en dankzij de medewerking van de eigenaar Ronald Klein Tank werd het gerealiseerd. Foto: Marleen de Graaff/memoriesbymarleen Foto: Marleen de Graaff/memoriesbymarleen

Land Rover eert vader bij huwelijk

In de jaren dat dierverzorger Henk Brugge werkzaam was bij Ecomare, reed hij in de oude Land Rover om onder meer zeehonden van het strand te halen. Afgelopen vrijdag trouwde zijn dochter Vibeke met Gerard Aalberts in Loosdrecht. Om haar vader, die in 2014 overleed, er toch een beetje bij te betrekken kwamen ze voor de ceremonie aanrijden in de opgeknapte landrover. Dit tot grote verrassing van haar moeder, broer en zus. Vibeke was op Facebook via "Texels Museum LaRo" op het idee gekomen en dankzij de medewerking van de eigenaar Ronald klein Tank werd het gerealiseerd.