Herfstmarkt

In het centrum van Den Burg wordt op 20 oktober een herfstmarkt gehouden, een initiatief van ondernemersvereniging Den Burg, Winkelhart van Texel. Mensen die op deze markt willen staan, kunnen zich tot 6 oktober opgeven via markt@winkelhartvantexel.nl.

De opzet is deze markt een zo Texels mogelijke uitstraling te geven, dus bedrijven met Texelse producten/ ambachten en/of workshops zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden. De markt is op 20 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Er wordt door de ondernemersvereniging van Den Burg voor muziek en entertainment gezorgd voor jong en oud. Er is een draaimolen en een springkussen voor de kinderen. Ook in het glazen Paleis is er die dag muziek, de Texelse formatie Salty Strings zal een optreden verzorgen.

"De spelregel is: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus geef u snel op! In ieder geval voor 6 oktober", laat de marktcommissie weten. 

Vermeld bij het opgeven de volgende zaken: Naam en adres bedrijf, contactpersoon kraamhouder en telefoonnummer en emailadres, soort producten, aantal kramen per bedrijf, vaste verkoopwagen, lengte wagen, de noodzakelijkheid van elektriciteit en de noodzaak van autostalling in de nabijheid van de kraam.