Kerkdiensten Texel


Een overzicht van de diensten die komende zondag 3 oktober in de Texelse kerken worden gehouden.

De Protestante Kerk Texel houdt een Startzondag in de Burghtkerk in Den Burg. Inloop om 9:30 uur en start van de gezamenlijke dienst om 10:00 uur. De dienst wordt geleid door dominees Wikke Huizing, Han Wilmink en Anne Kooi. Er wordt een agapè-maaltijd gehouden. Iedereen neemt iets (kouds) mee te eten en daar wordt een buffet van gemaakt. 

De Rooms-Katholieke kerk houdt komende zondag om 9:30 uur een Eucharistieviering in de RK-kerk in De Cocksdorp en om 11:00 uur in de Johannes de Doper kerk in Den Burg. Woensdag 6 oktober wordt om 11:00 uur de Rozenkrans gebeden. De RK-kerken zijn dagelijks geopend zodat mensen kunnen binnenlopen voor stil gebed of om een kaarsje op te steken. 

De Baptistengemeente houdt zondag om 10:00 uur een dienst in het kerkgebouw aan de Julianastraat in Den Burg. Voorganger is David Lodder. Mensen die de dienst thuis willen volgen, kunnen terecht op de livestream van YouTube Baptisten Texel. Dominee Hans Marseille verzorgt om 10:00 uur de dienst bij de Doopsgezinde Gemeente in Den Burg. De Gereformeerde Gemeente in Oosterend houdt zondag om 10:00 en 16:00 uur leesdiensten. 

Jan en Paula Brouwer hebben zondag om 10:00 uur een huissamenkomst in de Bovenzaal aan de Keesomlaan 4a in Den Burg. Woensdag 6 oktober is daar om 20:00 uur Bijbelstudie. Aanmelden via 320114. De Jehova's Getuigen op Texel houden de vergaderingen digitaal.