Bloeme Sneijders met Zip Me In My Dress en Sterrelijn Sneijder met CR Storming Superstar.
Bloeme Sneijders met Zip Me In My Dress en Sterrelijn Sneijder met CR Storming Superstar.

Succes NK American Painthorses

Texelse amazones deden het goed tijden het Nederlands Kampioenschap voor American Painthorses te Grathem.


Er werd dubbel gejureerd, vandaar de dubbelle plaatsingen. Bloeme Sneijders plaatse zich met Zip Me In My Dress in de Walk and Trot Showmanship als eerste en vijfde en won daar mee een bronzen medaille. Daarnaast startte ze met haar eigen paard CR Super Punk en behaalde in de Halter een klasse vergelijkbaar met een keuring een eerste en een derde plaats en de in Open In Hand Trail voor 2-jarige een zevende plaats en de jeugd Showmanship een achtste plaats.


Sterrelijn Sneijder starte ook met haar 2-jarige paard CR Storming Superstar plaatste zich als 2x als tweede bij de jeugd in de Jeugd Showmanship. Bij dit onderdeel wordt je beoordeeld hoe jij je paard voorbrengt. In de APHA Showmanship 2sx als vierde. In de Open In Hand Trail plaatste ze zich 2x als vijfde Bij de halter behaalde een tweede en derde plaats in de Halter.

Ilonka en Theo zijn trots op hun leerlingen. Zelf behaalden ze een Grand Champion titel in de Open Halter Stallions met hun hengst GP The Cowboy Gun. Daarnaast werd de combinatie Nederlands Kampioen Open Ranch Riding en won de Jackpot Ranch Riding.