Dressuur Akenburg


Priscilla Noorlander met Insider en Jhelisa Burgin met VMF Barabas zijn eerste geworden in de klasse Z2 bij dressuurwedstrijden die vorige week bij manege Akenburg werden gehouden.

Beide dames reden twee zeer nette proeven en behaalden allebei liefst vier winstpunten.  Bij de M1/M2-paarden was de winst tweemaal voor Roos Bloemendaal met Billy Boy. Zij behaalde drie winstpunten.  In de klasse L1/L2-paarden waren drie prijzen te verdelen wegens het grote aantal deelnemers.  Imme Schraag was met Mick R.Z. tweemaal oppermachtig en behaalde vier winstpunten. Mandy Bosma eindigde tweemaal op de tweede plaats met Le Petit Toto en behaalde drie winstpunten.  Leonie van Schaik eindigde tweemaal als derde met de merrie Cypria en behaalde twee winstpunten. Cato Kaan was met haar Red Abby tweemaal oppermachtig in de klasse B-pony’s en behaalde drie winstpunten. 

Iris van der Slikke werd tweemaal eerste bij de B-pony’s cat. A en behaalde twee winstpunten met Pino Power. Sharon Coevert werd tweemaal eerste met Chris-Cross in de klasse B-paarden (twee winstpunten). Nynke Schaap en Eva Helbers wisselden de eerste prijzen af bij de L1/L2-pony’s (beiden 1 winstpunt). Romina Winnubst werd tweemaal eerste met Pink Lady in de M2 (1 winstpunt). Winstpunten waren er ook voor Annemieke Bos (M1), Hannita de Wit (Z1), Silve Schoorl (L2), Alicia Saal (L1), Hiske Nieuweboer (L1), Manon Visser (L2), Sabine van der Wal (L2) en Mandy Bosma (L1).

Iris van der Slikke werd eerste met Pino Power in de klasse B-pony's cat. A. Chanel Zoetelief werd eerste met Promiss. Voor Eva Helbers was er een foutloze ronde met Lady Fiona v/d Manuhoeve. Bij de B-paarden was de winst tweemaal voor Sabine van der Wal met Fortunata. Tweede werd Floor Huisman met Hakuna Matata. Bij het andere parcours was de tweede prijs voor Roos Bloemendaal met Billy Boy. Bij de M/Z-paarden werden de eerste prijzen verdeeld tussen Iris Pijper en Leonie van Schaik. Pijper reed met Quaprise BRZ een mooie ronde in de klasse M met 4 strafpunten en Leonie van Schaik reed een nette ronde in de klasse Z met Elviro la Grande met eveneens 4 strafpunten.