Joey Hop met De Texelse Bezorgbus.
Joey Hop met De Texelse Bezorgbus. Foto: Gerard Timmerman

Joey Hop start de Texelse Bezorgbus

Joey Hop uit De Cocksdorp is gestart met de Texelse Bezorgbus. Hij haalt en bezorgt alle soorten producten bij particulieren en bedrijven.


Joey sprak eens iemand die wel eens de vraag krijgt van vakantiegangers of die ook spullen bezorgt of iemand weet wie dat doet. Joey wilde voor zichzelf beginnen en zit graag langs de weg. Zo kwam hij op het idee om een bus aan te schaffen en daarmee zelf spullen te gaan vervoeren.

"Ik haal en bezorg producten tot ongeveer 30 kg. Voor zwaardere producten of grotere opdrachten kunnen mensen altijd contact met mij opnemen en kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is. Ik werk op afroep. Vandaag bestellen, vandaag in huis. Ik doe alle vrachtjes, zolang het maar in mijn bus past. Bijvoorbeeld als je op 0222 een lamp hebt gekocht of wat anders dan kun je mij vragen die op te halen thuis te bezorgen. Desgevraagd haal ik ook spullen op van de overkant."

Ook bedrijven kunnen van zijn diensten gebruik maken. “Een garage die snel een onderdeel nodig heeft. Misschien zijn bepaalde vrachtjes ook te combineren.” 

Joey werkt met vaste tarieven, voor wie vaker van zijn diensten gebruik zijn eventueel prijsafspraken te maken. Meer informatie op zijn Facebookpagina.