Afbeelding
Foto:

Concert Duo Dufonte in Eierlandsche Huis

In Het Eierlandsche Huis is zaterdag 4 september een concert van Duo Dufonte. Aanvang 15:00 uur, zaal open om 14:30 uur, afloop rond 16:30 uur.


Het duo bestaat uit Iara de Carvalho Perillo (dwarsfluit) en Hedwig Brieffies (harp). Beide studeren aan het Conservatorium van Amsterdam en spelen sinds 2019 samen. Zij ontvingen als duo lessen en masterclasses van Marieke Schneemann, Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Duo Dufonte verzorgt regelmatig lunchconcerten op verschillende locaties. In januari 2020 behaalden zij de tweede prijs op het Rosa Spier Harp concours in de categorie ensemble. Het repertoire van Duo Dufonte is erg breed. Zij voeren muziek uit van romantische en 20e-eeuwse componisten zoals Bozza en Debussy, maar ook modernere werken van bijvoorbeeld Hendrik of Louis Andriessen. Eveneens muziek uit Zuid-Amerika van onder andere stukken van Piazzolla.

De toegang is €10,- (kinderen tot 12 jaar €5,-, kaarten aan de zaal verkrijgbaar vanaf 14:30 uur. Reserveren gewenst op www.scarbomusica.nl/bespreking.php. Er is voldoende ruimte om 1,5 m afstand te houden.