Afbeelding
Foto:

Bravour the show op De Krim:

revue, cabaret, illusies, komedie

Revue met een vleugje cabaret in een stijlvolle ambiance met spectaculaire acts, dans, zang, illusies en komedie. Dat belooft Bravour the show, vanaf 25 juli opgevoerd in de Evenementenhal van De Krim.


“Tijdens de Corona pandemie zaten bijna al mijn collega’s thuis en werkte ik met een groepje Nederlandse topartiesten een nieuwe voorstelling uit die het Nederlandse publiek deze zomer in de harten moet sluiten”, vertelt producent Pascal de Boer. “Het wordt een spektakel van Internationale klasse waarin vele sterren schitteren uit onder andere het beroemde Lido in Parijs.”

Met bekende Nederlandse namen, ook internationaal gelouterd, zoals regisseuse Carien Keizer, illusionist Alfredo Lorenzo en komediant Pascal de Boer. Carien Keizer was in verschillende internationale musicals te zien zoals Chicago in Frankrijk en Duitsland, waar zij de hoofdrol vertolkte van Roxy Hart. Ook was zij jarenlang dé leading lady als danseres en zangeres in het beroemde Lido de Paris.

Alfredo Lorenzo vertolkt een groot deel in Bravour the show. Samen met zijn Dreamgirls of Magic verbaast hij het publiek met razendsnelle illusies en viel hiermee al vele malen internationaal in de prijzen. In het vak wordt hij daarom ook wel de nieuwe opvolger van Hans Klok genoemd. Acteur en presentator Harold Verwoert werkte als goede vriend van de producent mee aan het concept en is als rode draad te horen in de voorstelling. Een show van 75 minuten met ook acrobatische acts en showgirls onder de leiding van choreografe Michelle Tijhuis. Vanaf zondag 25 juli te zien op vakantiepark de Krim. Kaarten à €10,- zijn verkrijgbaar via www.Bravour-Show.com of aan de receptie van De Krim.