Afbeelding
Foto:

Geslaagd

Wesley van den Berg (23) is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft zijn HBO Bachelor opleiding tot Fysiotherapeut succesvol afgerond.


Emma en Abe Rienstra hebben allebei een diploma behaald op het Mediacollege in Amsterdam. Emma heeft de studie Ruimtelijke Vormgeving afgerond en Abe heeft de studie Geluidstechniek met succes gevolgd. Broer en zus gaan allebei een vervolgstudie doen op de Hogeschool van Amsterdam. Emma gaat Environment Building studeren en Abe Technische Natuurkunde.

Sjoerd Koopman is geslaagd aan de Avance Hogeschool in Breda voor zijn studie Business IT & Management. Hij is sinds kort werkzaam bij farmaceutish  multinational Amgen  als Specialist Information System Business Analyst.

Femke Witte, Florian Daalder, Jens Boogaard en Milan Ris zijn geslaagd voor de MBO-opleiding Sport en Bewegen niveau 4 aan het ROC in Den Helder.


Rieks Oosterhuis is geslaagd voor de MBO-opleiding Milieukunde aan het Nordwin College in Leeuwarden. Hij gaat straks verder voor een HBO-opleiding Aarde & Klimaat aan de Aeres Hogeschool in Almere.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding