Muziek bij De Worsteltent in 2020.
Muziek bij De Worsteltent in 2020. Foto: Hotel Groep Texel/ Facebook

Livemuziek in tuin Worsteltent

In de tuin van restaurant De Worsteltent in De Dennen is vanaf komende zondag om 14:00 uur weer livemuziek. Dat laat eigenaar Fons Griffioen weten.

Hij schrijft: "Er zit weer wat muziek in de activiteiten op het eiland. Zodoende gaat De Worsteltent op dat gebied ook weer proberen een deuntje mee te zingen! Vanaf zondag 11 juli zal er een scala aan gevarieerde muziekbandjes op iedere zondagmiddag in de tuin hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen. De optredens vinden altijd doorgang, omdat in de tuin een overkapping zorgt voor een niet weersafhankelijke manifestatie."


Vaste bezoekers kunnen een afwisselde muziekzomer verwachten: soul, blues, rock, pop, cajun, bluegrass, folk, bigbandmusic. "Een ongekend muziekvirus zal losbarsten waar geen vaccinatie tegen bestand zal zijn", zo speelt Fons in op de actualiteiten.  Aankomende zondag zal de muziekkoorts aanvangen met Blues Treat. De eigenaar van De Worsteltent: "Eerlijke classics, maar ook funky blues staat op het repertoire van deze bekroonde bluesband." Voor een uitgebreide programmering, zie: www.worsteltent.nl Dus lekker ouderwets muziek kijken en luisteren bij restaurant de Worsteltent. Voor een gegarandeerde plek gekoppeld aan het nuttigen van een lunch, kan men op de zondag zelf reserveren op eerder genoemde website