Fluitiste Margaret Mathot en pianiste Annemieke Zuurbier.
Fluitiste Margaret Mathot en pianiste Annemieke Zuurbier. Foto: Eigen foto

Soirée Musicale in het kerkje van De Waal

Fluitiste Margaret Mathot en pianiste Annemieke Zuurbier brengen hun programma 'Soirée Musicale' in het kerkje van De Waal op zaterdagavond 20:00 uur en zondagochtend 11:30 uur. Kleurrijke, Franse muziek voor fluit, piano en in samenspel. Er klinkt onder meer de beroemde ‘Syrinx’ van Debussy, muziek van Gaubert, Rhené-Baton, Honegger, ‘Vallée des cloches’ van Ravel en de geweldige sonate voor fluit en piano van Poulenc. Ze lichten de werken toe in woord en beeld en plaatsen het in hun tijd. Annemieke Zuurbier en fluitiste Margaret Mathot vormen sinds 2009 een duo. Zij hebben een gevarieerd repertoire waarmee succesvol opgetreden werd in kerken en concertzalen. Zuurbier studeerde Piano en Kamermuziek bij Herman Uhlhorn, Alexander Warenberg en Eli Goren.

Margaret Mathot studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium bij Nine Sligter en volgde masterclasses en lessen onder meer bij Peter Lukas Graf en Marten Root. Zij concerteerde op diverse podia in Nederland, België en Frankrijk. Sinds 2007 vormt zij een duo met Koos Teekens.

Reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/26juniTexel en www.ticketkantoor.nl/shop/27juniTexel.. Kaarten: €18,50, tot 18 jaar €10,-.