Het tweede deel van 'Zwaar verliefd' is nu te zien in Cinema Texel.
Het tweede deel van 'Zwaar verliefd' is nu te zien in Cinema Texel. Foto: MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

Zwaar verliefd in Texelse bioscoop

In Cinema Texel komende week twee nieuwe films: de luchtige feelgoodfilm 'Zwaar verliefd! 2' en 'Shadow Game'. Verder kan men onder meer terecht bij 'De slag om de schelde' en 'Godzilla vs Kong'.

In Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?


Shadow Game is een avontuurlijke reis door Europa met pubers als onze gidsen. Zullen ze alle obstakels overwinnen en een nieuw thuis vinden? Drie jaar lang volgden regisseurs Eefje Blankevoort en Els van Driel (De Deal) jongeren op hun tocht door Europa. De tieners doorkruisen besneeuwde landschappen en mijnenvelden, en komen onderweg agressieve grenspolitie tegen. Het bereiken van de eindbestemming is moeilijker dan ooit. Een deel van het materiaal is door de jongens zelf op hun telefoon gefilmd.

Voor het volledige schema: Zie rechts.