Wat ik zeggen wou

Sommeltjespoppijn


Ja dat had ik na het lezen van het stuk in de Texelse Courant. Jeroen ik hoop maar dat je citaten in de TC géén letterlijke weergave zijn van jouw woorden. Of hebben de pijn en het geestelijk leed je herinneringen wat verkleurd? Ik weet niet beter dan dat jij én Liesbeth Eelman samen(!) de bedenkers en grondleggers van Sommeltjespop zijn.

Al snel na de eerste editie kwamen er mensen bij en ontstond er een team(!) Sommeltjespop ontwikkelde zich en samen(!) besloten we dat SP een stichting moest worden. We hadden een vaste bestuurskern en ook meerdere wisselende bestuursleden. Allemaal mensen met een enorme betrokkenheid, passie en inzet. En ieder met hun eigen talenten en hun eigen unieke bijdrage. Het maakte Sommeltjespop steeds interessanter en veelzijdiger. Daarnaast ontelbaar veel vrijwilligers die ook, op allerlei manieren, hebben bijgedragen aan het goed verlopen, groeien en professionaliseren van Sommeltjespop.

Samen (!) hebben we Sommeltjespop op de kaart gezet. De vergelijking met een 'kindje' is treffend Jeroen. Maar zoals jij ook weet, een kind krijgen doe je niet alléén. 'It takes a village to raise a child'. En dat is hoe het volgens mij was. Sommeltjespop is niet van jou, Sommeltjespop is van ons allen.


Tanja Klaassen