Lezing corona

Revalidatie-docent Karl Noten houdt woensdag 9 juni speciaal voor Texelaars een lezing over vermoeidheid, concentratieproblemen en andere klachten die kunnen voortkomen bij mensen die corona hebben gehad.

Het gaat om een digitale lezing (van 19:30 tot 21:00 uur) die georganiseerd is door Menno Siebinga van Body & Brein. Volgens Menno gaat Noten onder meer in op fysiotherapeutische revalidatie na Covid-19, het waarom van de vermoeidheidsklachten, effectieve maatregelen om te herstellen na corona en de vraag wat concentratieproblemen en slaapstoornissen van corona met de darmen te maken hebben. Noten gaat ook in op de vraag welke voedingsproducten negatief werken op het immuunsysteem en welke juist positief werken.

Volgens Menno is het van belang om te weten welke stappen er genomen kunnen worden om het immuunsysteem te versterken. "Word je desondanks toch besmet, dan zijn er veel manieren om daar zo fit en gezond mogelijk uit te komen. Maar hoe doe je dat nu wel effectief en bestrijd je zowel de fysieke klachten als mentale klachten." Volgens Menno is er gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via https://bookme.name/MennoSiebinga/body-brein-presenteert-coronafit