Texelse Courant en VVV Texel bundelen krachten met agenda

VVV Texel en de Texelse Courant gaan samenwerken op het gebied van de agenda's. Punten die worden ingevoerd op www.texelagenda.nl worden automatisch doorgegeven aan VVV Texel. Op deze manier hoeft men evenementen niet meer op twee adressen in te voeren. Een win-winsituatie stellen beide partijen.

Frank Spooren, directeur van VVV Texel is blij. "Met het koppelen van onze agenda’s, versterken we niet alleen de uitstekende samenwerking met Langeveld en de Rooy (onder meer uitgever Texelse Courant en Vakantiekrant). Het komt vooral ook ten goede aan de informatievoorziening richting onze gasten voorafgaand aan en tijdens hun verblijf op Texel. Tevens is het erg aantrekkelijk voor ondernemers en organisatoren van evenementen (en andere activiteiten) dat ze weten dat hun content in één moeite opgenomen wordt in dé agenda’s van het eiland. Win-win noemen we dat."

Ook Job Schepers, hoofdredacteur van de Texelse Courant en mede-eigenaar van Langeveld en de Rooy is tevreden. "Het is fijn dat mensen die hun punten op Texelagenda.nl invoeren nu ook meegaan op de agenda van de VVV. Het vergroot het gemak voor ondernemers en organisaties van de verschillende evenementen. Het is een prima vervolgstap in de uitstekende samenwerking die wij hebben met VVV Texel.


Iedereen die een gratis account aanmaakt op de grootste agenda van het eiland, kan hier activiteiten op invoeren. Deze agenda wordt ook gebruikt voor het samenstellen van de agenda's in de Texelse Courant en de Vakantiekrant.